KAMËZ/ 12 vjetori i shkollës “Demokracia’, kryesindikalisti Bodini uron prindërit, nxënësit dhe kolegët

Nga Ilir Bodini, kryetar i SPASH, dega Kamëz
Sot shkolla “Demokracia” Kamëz ka ditëlindjen e saj të 12-të.
Ajo u lind dhe startoi si vetë emri.
Urime prindërve, fëmijëve dhe stafit mësimor të kësaj shkolle!
Respekte për mësuesit e parë që sot janë pensionistë: Hatixhe Lika, Zef Bari, Shkurte Koni, Lek Mhillaj, Nazmie Prençi, Dava Bushpepa, Samidie Gaxha. Respekte për të gjithë dhe suksese për “DEMOKRACINË”✍️
Nga Drejtori i parë i këtij tempulli të dijes e qytetarisë. Urime pa fund!🙏
Mund të jetë një imazh i 13 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *