Konferenca e 8-të zgjedhore e SPA Fier, Neshet Driza votëbesohet për 5 vitet e ardhshme

Konferencat e 8-ta zgjedhore të Sindikatës së Pavarur të Arsimit të Shqipërisë, po vijojnë rregullisht dhe me një pjesëmarrje aktive të arsimtarëve sindikalistë, të cilër përmes këtij procesi zgjedhin drejtuesit e tyre. Ditën e djeshme, me datë 30.05.2023, u zhvillua konferenca e 8-të zgjedhore e Sindikatës së Pavarur të Arsimit Fier, ku pas procesit të votimit, kryetar i SPA Fier u zgjodh z. Neshet Driza. Punimet e Konferencës së 8-të zgejdhore të SPA Fier i ndoqi presidenti i SPASh, z. Nevruz Kaptelli, i cili përshëndeti strukturat sindikale të SPA Fier si dhe kërkoi një impenjim maksimal në aktivitetin sindikalist.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *