Matura shtetërore 2023/ Isa Halilaj, zv. presidenti i Sindikatës së Pavarur të Arsimit sjell problematika dhe detaje rreth procesit

Matura shtetërore 2023/ Isa Halilaj, zv. presidenti i Sindikatës së Pavarur të Arsimit sjell problematika dhe detaje rreth procesit

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *